Amazing

Nu har jag precis kommit hem och ska precis ta en snabbdusch innan jag hade tänkt bänka mig framför senaste avsnittet av top model sverige med min laptop och mitt favorit te. Sjukt soft!! 22.00 kommer också min favorit så får vi se vad som händer. Dilemmat står mellan en ute kväll eller hemma kväll. Just nu är jag mer taggad på hemma kväll!

Vad har ni för planer för kvällen? :)


290212

Insåg idag att det är sista februari! Imorrn är det mars, vilket betyder att det är ungefär 3 månader kvar till sommarlovet. Sjukt!

Jag har haft en sjukt mysig dag idag med fina vänner!! Kom precis hem från stan och nu tänkte jag gå ut och antingen cykla eller jogga.

Åh, vad gott det var med sushibuffén idag!! :)


Standard


Long time

Hej! Känner att jag inte varit särskilt bra på bloggandet, men har haft fullt upp. Om en halvtimme ska jag, Elina och nicoleth tagga till sushi och thaibuffé Såå gott med sushi!! Sen tänkte jag vara hemma en stund och svara kommentarer, blogga och gå ut och springa. Senare ikväll ska jag träffa Jennifer i stan så får vi se vilka planerna blir.

Vad är era planer för idag? :)


Godmorgon

Nu har jag och nicoleth precis vaknat och snart kommer Elina förbi en snabbis innan det bär in till stan för att möta upp Vendela. Eftersom att jag inte hade nån tillgång till dator igår så tänkte jag sätta igång att svara på kommentarer ikväll.

Vad är era planer för dagen? :)


Top model

Nu ska jag bänka mig framför tvn och kolla på tisdagens avsnitt av Top model Sverige och till det blir det en blodgrape och vindruvor. Sjukt gott!!!

Efter det ska jag tagga till gymmet för ett danspass och sen lite styrketräning på gymmet. Sen ska jag svara på kommentarer eftersom att jag inte förstår hur man gör det från iPhonen och tagga hem till nicoleth för lite filmmys. :)

Vad har ni för planer för dagen? :)


260212

Hej! Nu ska jag precis ge mig ut i trafiken och övningsköra. Önska mig lycka till ;)

Hoppas ni hade en grym lördagskväll igår och att ni mår bra idag! :)


Saturday

Godmorgon! Eller jag vaknade rättare sagt för ungefär 2-3 timmar sen, sjukt skönt att sova ut idag. Nu ska jag först träna och sne fixa mig osv innan det är dags att tagga till min syrra som fyller år idag!

Vad har ni för planer för idag? :)

Fredag+Lov=Lycka

Dagens positiva:
Det är helg!!!
Nu är det äntligen lov!! en vecka!!! minst sagt välbehövt!
Det har varit vårväder seriöst hela dageb och solen tittade till och med fram! Åh, vad jag saknar vår och sommaren!!

Dagens negativa:
Jag har insett att jag har totalt fem prov och ett prov till efter lovet. Men nu är det helg och lov! Plugget får jag helt enkelt ta tag i senare.

update: Nu ska jag precis tagga till Nicoleth för en mysig movienight!! Blir troligtvis Whats your number. Såå skön film ju!!

240212

Idag var det skoldag 10-17.00 såå segt och ovärt med tanke på att det var sista skoldagen innan lov. Till lunch käkade jag, Sara, Julia och Amanda på il Piatto. De har seriöst världens godaste sallad! Sen taggade Sara till fjällen och dissade oss som behövde vara kvar i skolan resten av dagen. Dagen var så sjukt seg, men i alla fall skönt med lov nu och jag är verkligen taggad till 1000 inför vad det här lovet nu har att erbjuda.

Bild tagen från när vi badade isvak idag!

TVD

Nu: The Vampire Diaries.

Imorrn väntar isvaksbad, men kan inte bestämma mig för om jag ska bada eller inte även fastän Sara vill att jag ska bada, hehe. Det är ju sjukt kallt, tänk nollgradigt, men ändå kanske värt att prova på. Det roliga är ju att vi ska skriva en isvaksanlys sen som ska vara inne om två veckor.

230212

Nu är det bara två dagar kvar till lovet. Nu ska jag precis tagga mot stan för att möta upp Sara och käka lunch osv. Sen börjar vi halv 1 och slutar 5. Efter det ska jag tagga till gymmet och sen hem och plugga idrott, historia och företagsekonomi. Pallar verkligen inte sitta med alla dom uppsatserna sista kvällen innan de ska lämnas in.


.

Åh, vad jag vill ha vår och förhoppningsvis är den snart här. Idag regnade det och snön höll på att smälta bort vilket var hur skönt som helst. Tagga vår, men först lov! Två dagar kvar ju. Jag kommer vara en av få som stannar hemma hela lovet.

 


Summertime

Åh, vad jag älskar att åka utomlands. I sommar kommer jag istället åka till Gotland och eventuellt USA för att hälsa på Linnea. Men nästa år, som det ser ut nu, kommer jag tagga till USA i ett år. Tänk värme året runt. Vore inte helt fel.

Här är lite bilder från några av mina utlandsresor.

Rhodos. När vi var åkte Katamaran till ett antal olika stränder.

Turkiet. Vi åkte båt från Rhodos till en stad i Turkiet som heter Marmaris och här åt vi frukost uppe på ett berg med utsikt över staden.

Egypten. När vi var en heldag i Kairo så här var vi i Giza och kollade på sphinxen och pyramiderna.

Sicilien.


220212

Godmorgon!
Idag är jag ledig från skolan vilket är sjukt skönt. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av PLL. Sen ska jag försöka ta tag i min historia uppsats och affärsplanen. Efter det ska jag tagga till gymmet och sen får jag se om jag ska möta upp Sara i stan.

200212

Godmorgon! Idag är det måndag igen. Alltså skola, såå segt. Men jag kan nog inte riktigt klaga på min dag med tanke på att jag börjar 14.10 och slutar 16.10. Helt okej sådär. Nu ska jag fixa mig iordning och sen tagga in till stan för att käka lunch med Sara innan skolan. Efter skolan blir det gymmet och piloxing i två timmar.

.

Kärlek.

Godmorgon

Nu ska jag precis tagga till ett SHBAM pass. Efter det blir det att möta upp Emelie. Den här helgen har verkligen gått snabbt och imorrn är det skola igen. Men nu är det bara en vecka kvar till lovet och jag är verkligen taggad till 1000!

Bright Days

Åh, vad jag längtar till sommaren! Värme. Saknar det såå sjukt mycket! Jag och kyla går liksom inte ihop. Sommaren är perfekt på alla sätt. Sol och bad, varma sommarkvällar, vänner. Det finns seriöst inget negativt med sommaren. Här är två bilder tagna av mig från i somras. Den första när jag var på Cypern och den andra på Elina när vi var och hälsade på Linnea på en liten ö som heter Tynningö i Stockholms skärgård.





Beslutsångest



Kan inte bestämma mig om jag ska köpa halsbandet i mitten med den blåa stenen.. Det kostar 359:- och är från Guldfynd by Kenza. Det finns även en matchande ring för 559:-

-



Typ lite söt sådär...

Godnatt

Nu är jag hemma från bion och jag tycker att den var helt klart sevärd. Vissa scener var bara såå klockrena! Åh, vad taggad jag blev på att åka utomlands när jag såg filmen. Alltså skulle inte bangat på att dra iväg till Thailand en vecka eller två. Nu blir det ett avsnitt av dh innan jag går och lägger mig.

Siri har bra humor... eller?


En gång i Phuket

Nu ska jag precis sätta igång att göra iordning tacos till middag. Sen ska jag möta upp Nicoleth för att tagga till bion. Här är trailern till En gång i Phuket.




So cold


Det är såå kallt ute. Åh, vad jag inte skulle banga på en sista minuten resa just nu..

If nothing goes right, go left

Åh, vad jag vill träffa dessa människor just nu. Linnea ska ju också flytta till staterna om typ sjuukt snart så känner att jag måste träffa henne en del innan hon åker. Det är ju inte varje dag som man åker till USA liksom. Men jag och Elina kommer i alla fall åka och hälsa på Linnea i USA någon gång i år förhoppningsvis.

Här är mina finisar i somras!


 


TGIF

Åh, vad skönt med fredag och helg! Har verkligen sett framemot det. Dels eftersom att jag varit sjuk halva veckan med feber, men valt att gå till skolan ändå osv, men också för att skolan tar mitt liv just nu med alla uppsatser som ska in den närmsta tiden. Så denna helg är kortsagt välförtjänt och jag ska se till att friskna till så att jag orkar med en utekväll imorrn med Sara och Julia.


Idag började jag 8 och hade sen 50 min lunch innan idrotten då jag, Sara, Oskar, Victor, Nicklas och Jimmy åkte till Subway, men självklart ville inte 55an komma så vi fick stå ute i kylan i 25min. Det var några småungar, typ 7åringar eller nått som frågade mig och Sara om de skulle kasta snöbollar på nån. Så de kastade snöbollar på killarna medan vi stod och väntade på bussen. Så det var lite roligt. Sen fick vi skynda oss tillbaka till skolan så hade vi en genomgång inför isvaksbadet nästa vecka. Åh, vad jag känner mig otaggad på det, men jag ska i alla fall bada isvak har jag bestämt mig för.. Sen slutade vi 2 istället för 4 som vi vanligtvis gör tidig vecka. Så nu ska jag skriva lite på min affärsplan och kolla på lite GG innan det blir middag och sen ska jag tagga in till stan för att se En gång i Phuket 21.20 på Sergel.

Starships were meant to fly. Hands up and touch the sky.

Nu har jag skrivit klart Företagsekonomin, och nu hade jag tänkt se ett avsnitt av PLL innan jag ska sova. Min väckarklocka kommer ringa 05.45 imorrn och min buss går ungefär tio över 7. Sen blir det en ganska lång skoldag så slutar jag 15.00. Som det ser ut nu så är planerna för imorrn att se på bio med Nicoleth. Sen får jag se om Sara och Lara också väljer att följa med eller inte och efter det blir det nog en sleepover @ my place.

Denna låt har seriöst fastnat i mitt huvud. Ganska så skön låt ändå.




Ny blogg

Hej! Nu har jag startat en ny blogg. Jag bloggade med Elina förut, men bloggen har varit ganska så inaktiv de senaste månaderna eller nått och jag kände därför för att börja om på nytt med den här bloggen. Här kommer jag skriva om lite allt möjligt och jag ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan och orkar så får vi se hur det går den här gången.

Nu hade jag tänkt skriva klart min affärsidé och marknadsundersökning som ska skickas in senast imorrn kväll, men jag är duktig och gör klart den ikväll så att jag kan hitta på nått roligt imorrn istället. Hade kanske tänkt gå på bio och se En gång i Phuket. Jag vet några som sett den och alla rekomenderar den så den verkar vara helt klart sevärd i alla fall, men får helt enkelt se imorrn vilka planerna blir för kvällen.


Välkommen till min nya blogg!